Monday, November 25, 2013

Blogger yang telah mendapat DAIM dari Akma!!



Assalamualaikum & hye readers!!

Tahniah kepada blogger yang bertuah dapat coklat Daim daripada Akma!! suke x suke x...kepada yang tidak bertuah tu janganlah berkecil hati yer...nanti ade second round pulak tapi nie bukan daim, coklat feveret korang tu..Kisses..hah..mesti suke kan...semalam dah ade pemenang baru hari nie publish..semalam simpan kat draft sebab nak tengok kalau2 ade yang melaporkan diri link blog xde kan..so xde sape2 yang melaporkan diri baru akma publish hari nie...sori taw korang tertunggu2 pulak..


List Randomizer

There were 105 items in your list. Here they are in random order:
  1. 88. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  2. 96. http://kisahkita-story.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  3. 86. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  4. 72. http://diariemma.blogspot.com/2013/11/dain-giveaway-by-akma.html
  5. 105. http://iniblogcontest.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  6. 95. http://luahansikhilaf.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  7. 6. http://alfirahana.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  8. 89. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  9. 104. http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  10. 58. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.htm
  11. 68. http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html
  12. 45. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/11/daim-giveaway-by-akma.html

dah tau kan....blog no.88 princesskawaiigurlzz.blogspot.com random dapat no 1(Daim)
dan juga blog no 96 kisahkita-story.blogspot.com random dapat no 2(Pashmina Arab).. 
tolong message akma kat FB yer bagi 

link blog :
nama :
alamat pos :

(topup RM5) yang blog no 3 - 12 message akma jugak  link blog:            
                                                                                      nama    :
                                                                                      no.fon   :

# akma hanya tunggu selama 3 HARI SAHAJA taw...akma xnak tunggu lame2 nak pos..
law boleh inform terus akma akan buat pengeposan...
lepas 3 hari yang pemenang nie xde inform ape2 akma akan random lagi sekali cari pemenang baru...
inform message dekat FB dengan kadar segera ok....assalamualaikum...









                                                   




2 comments:

Chot said...

Thniah pemenang. Selamat ber 'daim'

Fatin Diana said...

tahniah semua :)