Monday, December 02, 2013

Contest SEO Eridy bernilai RM500!

Assalamualaikum lovelies readers!!

Contest terbaru untuk bulan Dicember ini bernilai RM500!!yang dianjurkan 100% oleh Eridy..
Contest ni adalah contest yang paling senang akma join sebab xperlu nak buat apa-apa...hehe 
syarat2nyer pun senang giler kot..!!!korang just post entry mengikut kreativiti korang jew.senang kan...korang tak perlu la nak follow sponsor like sponsor bagai...buat entry pasal Contest nie jer pun da cukup...

tapi korang...better followla..senang nak tau update terkini oleh owner punyer blogkan..
akma pun follow..tapi follow by email jela..hehe sebab akma xjumpa langsung maner button tuk follow..(bagus kan.)
kalau korang blogwalking sendiri blog nie memang cukup simple and kemas tak macam blog akma nie...serabut.

kalau korang ada apa2 nak tanye, email Eridy dekat : eridysan@gmail.com 
tanya berkenaan dengan IT ker Programming ker bolehla dye jawab...sebab tengok dye punyer kerjaya pun IT kan..jangan hang dok tanye pasal resepi memasak la makeup la bagai..kang kena pelekung adela. huahua ^o^ 

Contest ini bermula:
12.12.2013 - 30.12.2013

Tarikh Pendaftaran :
hari ini ( diawalkan ) 11.12.2013

Tarikh pendaftaran ditutup:
11.12.2013

Hadiah untuk contest ini:

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM100 x 1
Tempat ketiga : RM80 x 1
Saguhati : RM20 x 6


Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing.

Jom kita same2 rebut hadiah dari Eridy!

Nak join Click laju2 Link dibawah :




2 comments: