Sunday, December 08, 2013

RRWW BRIDETOBE BLOGGER CONTEST 2013

Assalamualaikum & hye lovely readers..


cantik tak gambar2 diatas nie...cantik kan cantik kan..rase macam nak kawen jer..haha, bermimpi kawen dengan anak raja..ahaks.
jujurnya, akma tak pernah pun bertandang di blog Red Ribbon Boutique nie...
sehinggalah ade blogger yang meng'tag' akma untuk menyertai contest nie... so kita pun tengoklah apa yang besnyer dengan contest nie & mengstalker kejapla (lama jugakla stalker..hehe) 
first time bertandang terus jatuh cinta gua cakap lu...serius...

Dekat sini macam2 ada..dah la murahh!! cantik2 pulak tu...akma yang tengok rase cam nak cepat2 jer kawen..haha boleh tak...
 tak rugi kot bagi sesiapa yang nak kawen hire dorang nie...huhu (aku nak kawen t aku tempah jer kat dorang nie..)
korang2 yang masih lagi terpinga2 manerla aku nak cari Wedding Package murah2, Baju Pengantin murah2, Sewa barang kawin, dan macam2la...
semuanya ade dekat Red Ribbon Boutique nie taw...harga pun sangat2 berpatutan..bukan untuk orang nak kawin ajer taw..orang nak buat majlis2 tertentu pun boleh...orang nak bukak business permulaan beli barang daripada dorang pun boleh....orang nak bukak kedai emas pun boleh..haha
so nak kate semua orang la boleh....aku nie law bab cakap benda2 macam nie memang....^o^
korang tengok jer dekat album die rambang mata 1 hari tak boleh habis....

so korang.......................................

Bersempena dengan FB Fan Page Red Ribbon Boutique yang mencapai 6,000 like,
Red Ribbon Boutique ingin menganjurkan contest untuk kesemua blogger kerana tanpa kita semua sebagai blogger, boutique mereka tidak akan wujud taw....
jadinya....owner boutique nie nak menghargai kita la dengan menganjurkan contest sebegini....
senang jer nak menyertai contest nie...jom kita tengok syarat2nya ok..^o^

SYARAT2:

* Warganegara/ Resident Malaysia
* Blogger aktif
* Ada akaun blogger dan facebook
* Belum berkahwin

CARA2:

1) Tulis blogspot tentang Red Ribbon Wedding Works/Boutique, gambar2 dan info ada dalam FB  Fan Page
2) Letak Link blog post anda dalam komen gambar banner ini.
3) Tag dua (2) rakan facebook anda selepas link blog post anda.
4) Tunggu jer masanya panel hakim akan memilih pemenang....

CONTEST PERIOD :
04 November until 08 December 2013

* ( Panel hakim akan menilai blog post selepas contest tamat, masa yang ada peserta boleh gunakan untuk menambah baik blog post masing- masing )

PENGUMUMAN PEMENANG:

13 December 2013

- 3 pemenang hadiah utama akan mendapat Couple Cushion Cover!! dan
3 diantara yang terbest nie akan mendapat Beige Lace Umbrella too!!!
wahh!!besnyerr!!!^o^- feeling excited taw.....
so bloggers, apa lagi jomla kita join beramai2...


- click banner dibawah nie nak join -















No comments: