Monday, April 28, 2014

Inaraapparel&beauty Facebook Page!!

Assalamualaikum semua....

Dengan berbesar hati akma ingin memaklumkan kepada semua yang akma baru jer buat Facebook Page business akma!!
Akma buat dengan serta merta atas permintaan seorang hamba Allah nie...dia bukanlah seorang blogger tetapi selalu berblogwalking disini...Owh terharu kaw..
Sebenarnya akma bercadang just nak berbusiness diblog sahaja....sebab akma memang banyak masa membelek blog nie..akma nie bukanlah kaki facebook & akma takut takde mase nak melayan customer yang nak ambik order di facebook nanti...

Tetapi memandangkan facebook ini adalah salah satu tempat promosi...tak salah kan untuk akma mencuba..harap followers akma dapat memberikan sokongan, pandangan dan nasihat kepada akma yang baru nak berjinak-jinak berbusiness nie...

Ok sebenarnya...alang2 dah tulis nie...tidak lama lagi akma nak buat satu segmen bersempena pembukaan baru  BLOGSHOP dan Facebook Page akma nie...sebenarnya lama lagi tapi saja bagitahu awal2..kiki, biar korang get ready jer..hehe..segmen nie berlangsung dalam bulan 6..takpe lama lagi kan...hehe, akma buat dalam bulan tu sebab akma tunggu after break...time tu memang akma boleh bagi komitmen sepenuhnya la...

Hrmm...bagi sesiapa yang nak support segmen ni boleh inbox kat fb inaraapparel...
akma akan kreditkan FB page, blog mereka nanti yang support....akma jamin mesti meriah nanti!!
Nanti akma akan update terbaru  untuk segment yang akan datang nanti ok...







No comments: