Saturday, September 20, 2014

E-MAN Coco beli dan beramallah dengan kami!Assalamualaikum readers

E-MAN Coco adalah satu jenama produk tempatan yang semakin dikenali diMalaysia. Rasanya sangat lazat setanding minuman coklat luar negara. E-MAN Coco produk Malaysia yang perlu kita banggakan kerana hasilnya amat memuaskan semua retailer dan penggemar coklat. Pembungkusan yang sangat menarik. E-MAN Coco didatangkan dengan 2 packaging iaitu loose powder 900ml dan juga secara packet kecil yang didalamnya terdapat 20 packet. 
Apa yang membuatkan ramai penggemar coklat E-MAN Coco ini menjadi pilihan mereka dan sebagai minuman rutin seharian mereka kerana produk ini didalamnya terdapat campuran kurma dimana campuran kurma ini membantu anda menjadi lebih sihat dan membantu perkembangan otak. Kurma adalah sebahagian makanan pada zaman Rasullullah S.A.W. dan para sahabat baginda. Banyak khasiat daripada pengambilan kurma ini. Dengan campuran koko dan kurma, terhasillah produk minuman yang mula digemari diMalaysia. 

Pada entry kali ini, akma bukan sahaja ingin memperkenalkan minuman koko yang lazat ini tetapi akma ingin mengajak semua pengunjung blog ini membeli sambil membuat amal kebajikan dengan E-MAN Coco. Anda membeli E-MAN Coco minuman yang lazat ini secara tidak langsung anda telah membantu ramai saudara baru islam kita yang baru sahaja memeluk islam. Alhamdulillah..Allahhuakbar! tidak kah kita akan berasa bangga dengan perkhabaran ini. Allah Maha Mengasihani setiap hambanya..mereka memeluk islam sebelum ajalnya..tetapi siapakah yang akan membantu mereka melainkan kita wahai saudara2ku?bantu dan tolonglah mereka..anda tidak perlu risau dengan kemana duit anda pergi..kerana sebahagian duit pembelian anda ini akan terus disalurkan kepada Yayasan Usrah khusus untuk saudara baru kita.

Percayalah, anda tidak akan berasa rugi dengan membuat pembelian ini sambil beramal bersama kami.

Untuk membuat pembelian ini sila hubungi/ whatsup 011-3204 8564 (puan rozi)No comments: