Saturday, September 27, 2014

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE


giveaway jubah dress cantik

Mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe ?

 # Ok dah kata menang dress kan..semua nak betul x?nama pun perempuan automatik ingin mengenakan dress yang cantik untuk menampakkan lebih cantik dipandangan orang..Ariescape Shoppe ini baru beroperasi dan apa yang akma lihat di shop online ini..dressnyer semua cantik2 dan meletop lah! dalam hati teringin untuk mendapatkan salah satu koleksi dari Ariescape Shoppe ini dengan participate giveaway yang dianjurkan oleh ownernyer sendiri..
    Bila akma layak menang mendapatkan dress ini..satu je harapan akma,akma ingin mengembangkan lagi Online Shoppe ini dengan memperkenalkan dikalangan rakan2..akma akan buat review tentang Ariescape Shoppe nie..advertise..kita nie sama2 melayu kan kenala support apa yang diusahakan orang kita sendiri..akma bangga khususnya pada kalangan anak melayu wanita kita ramai menceburkan diri dalam perniagaan yang penting jangan putus asa dan berani. Kalau ownernyer mahukan model untuk memperagakan koleksi2nyer..akma senang hati menawarkan diri walaupun akma nie bukanlah model betul2 kan..hahaha,nak cakap bayaran tu tak la kan sebab akma lagi suka kalau diberikan barang ke belanja makan ke kan..bila kita ikhlas membantu orang lagi murah rezeki yang Allah berikan..yes!akma memang percaya sebab akma pun dah banyak menolong orang nie tanpa bayaran. Ramai gak yang cakap belakang tapi ade aku kisah.kalau owner nak la kan..last akma nak cakap kat sini..semoga Ariescape Shoppe  ini terus maju!!



















No comments: