Friday, September 19, 2014

Giveaway Saya Nak Vitamin Shaklee RM500



Kenapa saya nak vitamin Shaklee?

* Bila saya baca tentang kebaikan pengambilan CoQHealth Plus ini di SINI..hati saya..Wahh!!banyaknya kebaikan pengambilan CoQHealth Plus nie! Apa yang membuatkan saya NAK NAK SANGAT!vitamin nie sebab CoQHealth Plus ini dapat meningkatkan tenaga kita lebih2 lagi yang mengalami masalah keletihan kronik dan dapat meningkatkan keupayaan mental seperti migrain,sakit kepala dan loya. Sebagai seorang pelajar yang masih menuntut di universiti, suplement ini sangatlah penting bagi saya. Bila tiba masanya membuat assignment..visit company untuk proceed kerja balik hostel memang letih sangat..macam orang bekerja angkat batu bata pulak..malam nak study memang tak larat sangat..salahsatu jalan penyelesaian akma akan ambik nescafe untuk tahan lama dan tambah tenaga.haha pelik kan.tapi nak buat macammana terpaksa..sakit kepala tu jangan cakapla selalu sangat..nak hilang makan panadol ataupun letak minyak angin.itu jela. Kadang tu pergi kelas pun terasa malas..ngantuk..akma memang tak pernah ambik mana2 supplement untuk permasalahan akma nie salah satu sebabnya akma tak tau nak pilih suplement apa yang terbaik. Sekarang nie pun banyak produk yang keluar lagila tak tau yang mana ok ke tak. Bila adanya Giveaway saya nak vitamin Shaklee nie..memang akma takkan lepaskan peluang la kan..best answer dapat CoQHealth Plus nie lagila akma NAK SANGAT taw! banyak pulak khasiatnya yang terkandung yang sememangnya akma memerlukan..memang laju2 la akma tulis kenapa nak sangat vitamin nie..akma harap dapatla menang CoQHealth Plus nie. 


Bagi korang yang nak jugak vitamin Shaklee nie clickla banner diatas ye..giveaway sampai 10/10/2014..

Akma nak tag:








5 comments:

call me ziana said...

Cik G singgah gud luck akma :))

Zinnia Z A Shaklee said...

Thnx join GA kami . Gd Luck ya : )

siti nurakma said...

Terima kasih semua

call me ziana said...

Cik G singgah..

terima kasih join GA kami ye hihi

gud luck!!

http://zianaeunos.blogspot.com

siti zawiah said...

join jugak..semoga berjaya.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html