Wednesday, December 03, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Blogger-Contest

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.


Yeah! Lazada Malaysia akan mengadakan satu contest yang sangat menarik iaitu bershopping di Lazada sebanyak RM1212 bersempena Online Revolution Lazada! mereka mencari 1 blogger contest dan membuat satu post tentang apa yang boleh dibeli di Lazada kalau anda mempunyai wang sebanyak RM1212! WOW! sangat menarik bukan!


Sebelum kita membeli jom kita intai dulu cara penyertaan untuk menang contest ini!

Cara penyertaan :
  1. Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)
  3. Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambat product/screenshot dari website Lazada ( optional )
  6. Tajuk post / entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
  7. Letakkan banner diatas dalam entry/post.
  8. Letakkan caption diatas dalam entry:
Sekarang jom kita tengok apa yang akma beli di Lazada dengan RM1212!

                                                Kenwood Patissier Food Mixer MX271 Red



47% OFF - RM799.00

* Aku memang suka mem'baking'..mixer kat rumah pulak jenis yang lama selalu aje heng. kadang nak baking aku manual je. dapat pulak Kenwood Patissier Food Mixer MX271 Red nie lagi rancak aku dekat dapur nanti.^o^

Mini Sewing Machine 202


67% OFF  - RM49.00

*Ok ini aku nak hadiahkan pada mak aku! sebab mak suka menjahit tapi dah tak menjahit sebab mesin jahit mak dekat rumah dah rosak..ada mesin baru nie bolehlah mak jahit semula!

Car Vacuum Cleaner


64% OFF - RM39

* Murah betulla kan car vacuum nie dekat Lazada! dengan potongan yang sangat menarik memang aku grab satu benda nie untuk kereta. lepas nie senangla nak bersihkan kereta takde dah nak guna vacuum rumah tu.haha,

Trio Food Steamer TFS 18 White & Grey


27% OFF - RM219

* Hah yang nie memang aku minat sebabnya 2 tingkat! jadinya nanti aku boleh mengukus apa sahaja dengan kuantiti yang banyak!


Dengan RM1212 ini! akma boleh dapat apa yang akma inginkan dengan murah hanya membeli di Lazada sahaja! Tunggu apa lagi korang jom kita semua pakat-pakat bershopping di Lazada!



p/s: Dengan lafaz bismillah ,saya menyertai contest ini dan mudah2an berjaya






















10 comments:

MamanauTokou Yana said...

Salam kenal..jln2 blogwalking ambil follow blog yg belum sy follow :) follower ke569 sini :)
http://mamanautokou.blogspot.com

husna yusof said...

good luck.. BW dari contest yang sama.. done follow u :)

Cik Iman said...

mesin jahit tu cantik laaa

Mia Liana said...

wahhhh.. gud luck ya...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #11. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-url-blog-11.html

Fadzi Razak said...

Total semua ni berapa? Malas nak kira. Hehehe.

Anyway, salam singgah dari segemen mialiana.

Done following.

http://fadzirazak.blogspot.com/

Mek Onie said...

good luck awak :D

anamizu said...

fuhhh food steamer tu bes gakk tu hehe all d best. sy pon join berangan hehe

http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

Aishah Amin said...

i followed you jugakkk!!

Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

Bunda a.k.a KN said...

Jom shopping Lazadas....sALAM SINGGAH DAN SALAM UKHUWAH DARI bUNDA...

nor hidayah mohd nor said...

Terima kasih join contest :) Inyaallah kalau rezeki, boleh menang :)

Nak wishlist tercapai? jenguk ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html