Tuesday, June 30, 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum


Korang pasti teruja dengan tajuk entry diatas kan..Ok nie akma nak bagitahu! semalam akma bukak website Nile.com nak cari baju, kasut, bag..memandangkan akma study dan paper habis tinggal beberapa hari je lagi nak raya..Huwaa!!!menangis wehh!!balik kampung mestila busy nak kemas rumah lap lantai bagai semua tu kan..nak shopping raya pun dah tak sempat. Confirm ramai giler manusia di shopping mall nanti sudahla yang aku nie memang tak suka berasak-asak dan pemalas nak berebut-rebut nanti. Sudahnya shopping online je senang, jimat masa dan takde la membuang tenaga aku. haha

Sesiapa yang pernah bershopping di Nile.com nie mesti tau kan barang-barang dorang nie memang murah bak hang la! bulan 5 yang lepas akma baru je shopping dekat Nile nie beli baju, kasut, handbag lagi haha untuk dinner faculty. Sekarang ni nak bershopping lagi untuk raya pulak! ^o^

Teruja wehh!rambang mata tengok lagi-lagi dorang sekarang nie ada FREE DELIVERY min purchase RM48 until 16 July 2015! hah apa lagi memang takkan ku lepaskan peluang bukan senang kan Nile nak buat gini.

TAPII!! yang paling bestnya akma nak bagitau NIle sekarang sedang melangsungkan RAYA GIVEAWAY: JUALAN RAYA MELETOP 2015! ^o^




Jom kita tengok syarat2nya :

1) Tulis sebuat entri yang bertajuk Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
2) Letak banner diatas dalam entri blog dan buat pautan atau link kan banner tersebut dengan page khas Giveaway Jualan Raya Meletop 2015 di http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
3) Daripada link tersebut, korang perlu memilih 5 produk yang ada di Jualan Raya Meletop dan nyatakan di dalam entri giveaway korang.
4)  Jangan lupa emailkan penyertaan kepada give_away@nile.com.my berserta butiran dibawah:
               
Subject : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
URL blog :
Nama penuh :
No. Telefon :

* Syarat2 nie diambil dari sifu blogger hasrulhassan.com. Terimakasih sifu.


Ok Jom kita tengok apa 5 barang pilihan akma!:

Pilihan 1
     Suka dekat bahagian lengan baju tu cantik sangat! boleh dipakai semasa solat hari raya nanti! selalunya bila tiba nak solat hari raya akma pakai baju kurung biasa je. Kali nie akma nak kelainan sikit pakai jubah tampak simple dan cantik!


     
Pilihan 2
       Tahun lepas raya color purple, tahun sebelum nie color peach, tahun nie tak tahu nak color apa. Biasala akma study lebih2 lagi sekarang da final..orang lain sibuk mencari baju raya sibuk memikirkan color apa  yang nak dipakai tahun nie. aku dok sibuk memikirkan bila la nak balik rumah!homesick!! harap2 pihak Nile bermurah hatila memberikan aku baju raya nie! huwaa! aku jatuh hatila sebab dia nampak simple je takde corak2 bunga haha biasala aku baju raya sebelum nie memang bercorak2 je. Tahun nie kita bagi kelainan cikit okeyh! ok tahun nie tema color blue. ^o^



Pilihan 3

          Akma selalu raya pertama dan raya kedua je pakai baju kurung sebab masa tu family masih lagi pergi menziarahi sedara mara terdekat..masuk je raya ketiga, kami dah tak pakai baju kurung sebab raya ketiga ni la kami menjadi tuan rumah menunggu sedara mara tetamu jiran tetangga beraya ke rumah. Kiranya masa ni la hari sibuk sedunia. Dengan 3 line color yang berbeza pada baju dibawah nie aku yakin walau sesibuk manapun nanti raya akan menampakkan aku ayu dan cantik di pandangan semua orang. sopan dan takda masalah dengan penampilan aku nanti. ^o^

     

Pilihan 4

         Rasa tak lengkap pulak raya tanpa beg galas kan. Kita nie perempuan beg galas nie adalah benda wajib sebab dekat dalam beg tu la kita akan meletakkan segala harta benda karun kita. Tengok balik baju-baju diatas nie dengan bag dibawah nie rasa match pulak kan. Putih pulak tu haishh jatuh hati pulak kite.

        

Pilihan 5

         Ok dah dapat baju, bag untuk raya nie, jangan lupa pulak kasut raya!! Takde kasut raya berkaki ayam la jawabnya. Akma suka dengan color kasut nie sebab dia tidak lah terlalu garang nampak soft je. Sesuai sangatlah bila dipakai dengan keempat2 barang diatas nie lagi pulak senang untuk bergerak pantas tanpa ketinggalan di belakang..hahaha nampak sangatlah kau selalu kena tinggal kan..mengaku ajela wehh!

        



Ok done for my Hari Raya items! dah takde pening2 fikir lagi dah untuk raya! Terimakasih Nile.com  
Harap-harap pihak Nile bagilah saya salah seorang pemenang ye..huhu

Ok jom semua kita memeriahkan lagi raya kita dengan Raya Giveaway Nile!!


   






No comments: