Sunday, November 29, 2015

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum
Bismillahhirrohmannirrohhim...

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Sebagai seorang blogger yang banyak kekurangan dari segi penulisan dan banyak yang perlu dipelajari dalam dunia penulisan laman sesawang ini........kali pertama saya menceburi dunia penulisan laman sesawang nie dulu tak tahula apa yang ditulisnya..haha, penulisan memang berterabur habisla..

Lepas tu, akma mula la mencari blog2 untuk dijadikan inspirasi dalam penulisan dan blog2 yang boleh mencetuskan semangat akma untuk menulis juga blog2 kalau boleh 3 dalam 1 dimana blog tersebut bukan setakat menceritakan hal peribadinya sahaja juga berkongsikan juga tips2 ber'blogging semuanya apa yang akma mahukan ada .

Dan dalam ber'blogwalking' tu..tidak ketinggalan juga blog bro HasrulHassan nie akma baca. Mula2 just baca2 macam tu jela takdela nak follow..lepas tu bila google jer mesti tertaip nama bro nie. Aikk ada jampi2 ke blog nie. Ahaha..yaa bila beberapa kali saya nak cari info khususnya berkenaan blogging nie..akma rasa blog Hasrulhassan nie la memenuhi citarasa akma. semuanya ada..akma follow. Sekarang nie bila on laptop search engine tu mesti tak sahla akma pasti akan baca blog bro Hasrulhassan nie. saya bukan baca latest2 entry sahaja..entry2 yang lepas2 kadang tu banyak kali akma ulang2 baca untuk dijadikan rujukan.

Setiap kali baca, mesti rasa berkobar-kobar jer nak menulis entry. Saya harap sesangat-sangat bro Hasrulhassan dapat mengeluarkan buku sendiri yang menceritakan hal blogging sahaja..ples ples










4 comments:

kenny977world said...

All the best and good luck..
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Akif Imtiyaz said...

Salam Akma .. Akk singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck .. Done Follow sini
http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Ms. Kejupenyet said...

Singgah bw kat sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Media Sensasi said...

Semoga berjaya....