Friday, January 01, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Assalamualaikum w.b.t

SELAMAT TINGGAL 2015 

SELAMAT DATANG 2016!!


Bagi membuka lembaran baru bagi blog nie, jom kita join Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 dianjurkan oleh bro Hasrul Hassan 

Selain kita menambahkan follower blog kita juga dapat berkenalan dengan blogger2 lain samada yang masih baru  mahupun yang sudah lama menulis blog. Tidak ketinggalan juga blog akmahika ini juga. Blog akma nie overall akma akan menulis hal2 keperibadian berkenaan hal keluarga, kejayaan, hobi, minat,pengalaman, giveaway, informasi2/tips2 atau apa sahaja yang saya nak kongsikan kepada pembaca setelah akma membacanya dari pelbagai sumber seperti buku, majalah dan laman sosial.

Siapa owner blog nie? yup seperti apa yang anda semua lihat disebelah kanan sidebar ini..Owner seorang perempuan yang masih bujang hehehe final year student  in a Bachelor of System Management dan sedang busy tersangat2 untuk menyiapkan thesis tak tido malam huhuhu. Akma harap semua pembaca dapat mendoakan kejayaan akma dunia akhirat ye. Asal?dalam ic 06 tengah2.hehe sapa 06 kat sini??negeri kelahiran Pahang tetapi menetap diSelangor..siblings?hehe 8 daripada 9 beradik and adik akma yang bongsu dah kawin..dia langkah bendul apa lagi kite pun dapat la hadiah..kikiki sonok sonok 

Kalau ada sport games bolasepak tu dua2 akma sokong. Pergi stadium pasti akan pakai tudung sebelah merah sebelah putih  or black color (ade ke?) buat sendiri lerr..hahaha ok tak pernah pergi stadium pun...hehe ^o^

Sedih rasanya kan 2015 tinggalkan kita..korang punya azam 2015 macam mana?ada yang tercapai atau belum..jangan risau..2016 datang untuk sambungkan korang punya azam yang tak terazam2 lagi tu....hehehe,

Akma takde la sedih sangat sebab azam akma 2015 adalah menghabiskan pengajian dengan cemerlang!!and i got it!Alhamdulillah...tapi yang sedihnya umur meningkat 1 tahun lagi tapi i xkawin2 lagi!!huwaaa!!hahaha gatai tol anak sapa la nie..ish ish ish

Ok now set for the new journey!! New journey for this blog wokeyh!!
Sejujurnya akma perasan sejak dua menjak nie kan..follwer akma berkurangan sorang dua orang yang mula meninggalkan blog nie..huhuhu sedih masuk kepala bawah bantal. 
kite tak bolehlah salahkan mereka sebab ya ya ya..saya mengaku.....saya da lama tak up entry baru dalam blog nie...jarang online bersihkan sawang dalam blog nie....sebab tu mereka yang blogwalking sini sudah mula kebosanan kan..disebabkan kekangan waktu belajar tersangat2 busy focus on study membuatkan akma jarang hupdate padahal banyak sebenarnya nak kongsi dengan pembaca.

Semua perkongsian tersebut akma bayar untuk tahun nie ya 2016!!
Thats why la akma mula kan lembaran baru new year dengan menjoinkan diri dengan segmen bro Hasrul Hassan ini iaitu Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 nie!!dimana akma nak tarik kembali pembaca2 untuk menjadi pembaca setia akmahika!!


Kepada semua blogger diluar sana jom2 kita tambahkan lagi follower blog kita dengan memeriahkan lagi segmen bro Hasrul Hassan nie taw!!

Cukup simple dan mudah sahaja untuk join!!
Klik banner diatas untuk terus ke segmen bro Hasrul Hassan.

Pesanan terakhir hehe kita kawan biar sejuta kan
akma nak blogwalking anda semua jangan lupa tinggalkan komen

20 comments:

Astrallusion Arc said...

Joined ⛄
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Yumida Huda said...

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Mimi Kyumi said...

Singgah sini sambil follow..

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

Ms Qiya Saad said...

Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

anajingga said...

hye akma singgah dari segmen yang sama , done follow di sini dan G+ salam ukhwah

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

cikpinz said...

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..semoga apa yang dihajati tercapai..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Kimmie Kimmie said...

Salam perkenalan, semoga follower kita sama2 bertambah :)

Elvina Jane said...

Salam Kenal Akmahika.. dtg dari segmen HH.. done follow u.. ^_^

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

PeRdU cINta said...

Salam ukhuwah...singgah sini...

lyana ishak said...

salam , yana singgah dr segmen yg sma . follow #1580, all the best yaa =)

ombak bergigi said...

om follow sini #581, datang dari segmen yang sama

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Abam Kie said...

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam 'follow' lah ye. #582

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

saljuhumairah said...

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

saljuhumairah said...

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

aynora nur said...

Good luck ye, selamat maju jaya.

husna zahidi said...

inshaAllah.. semoga berjaya bangunkan blog nih..
hi! salam perkenalan..;)
husna singgah dari segmen yg sama..
dah siap follow..

Don Ayhan said...

salam ukhwah. Semoga berjaya di dunia dan akhirat.

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

Khamsi Abdullah said...

stanzaku

Salam singgah :)

omydroid said...

Dari segmen yang sama..salam perkenalan ya..jemput2 singgah blog saya juga :)

Asya Atien said...

dari segmen sama salam perkenalan