Monday, June 10, 2013

Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen

Assalamualaikum & hi...

Do you love peplum? i love peplum so muchh..hehe^o^, so apa tggu lagi jom kita join Giveaway by Nurin Aireen nie..banyak peplum yang cantik2 taw, the winners can choose which peplum that you want...rambang mata tengok...semua chantek2 belaka...so jomm..

                  



 Syarat-syarat WAJIB

 Warganegara Malaysia yang mempunyai alamat di Malaysia sahaja
 Mempunyai blog sendiri dan facebook
 Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen*copypaste je*
 Ambik banner kat atas tu dan tempek dalam entry korang dan jangan lupabacklinkkan ke entry ini
 Dah buat tu? Okay sekarang follow blog Nurin *picit button JOIN THIS SITE kat sidebar* dan blog Sofiesya Collection
 Like kedua-dua page ni     
 Dah? Okay siap! Hantarkan link entry kat kotak komen GA ini sahaja. Tempat lain tak diterima.

Banyak ke syarat? Sorry ye kalau banyak. Tolonglah JUJUR. Nanti tak berkat rezeki tu. Peserta yang tertinggal salah satu syarat akan dibatalkan penyertaannya!

 Hadiah

** SEORANG PEMENANG SAHAJA! x1 peplum

 BELLA RIBBON PEPLUM (tak termasuk skirt) berharga RM 40 **Free Size (Fit Up to L)





 LYSSA FLOWERY PEPLUM (tak termasuk skirt) berharga RM 43 **Free Size (Fit up to M)








Pemenang tersebut dibenarkan memilih salah satu daripada 6 peplum kat atas ni.Jejaka jejaka tampan kat luar sana pun boleh join jugak. Hehe nanti kalau menang boleh kasi kat makwe atau kakak/adik/mak ke.


Tunggu apa lagi? Jom join! Pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random! Doa doakanlah semoga peplum comel ni menjadi rezeki korang. Nurin mencari seorang pemenang sahaja! Dupdap dupdap siapakah pemenang bertuah yang dicari?! 


** Senarai peserta hanya akan dikeluarkan selepas GA tamat untuk para peserta cek link masing-masing. Sila hantar sekali sahaja penyertaan. Tamat pada 9 Julai 2013 tepat jam 12 tengah malam. Good luck! 


**Sila alert dengan sebarang update  







No comments: