Thursday, August 14, 2014

Semoga sihat kawanku

Assalamualaikum



Mereka,
Rakan kelasku f5 dahulu
Terubat rindu seketika
Yang lain ramai yang dah berkeluarga
Susah untuk berjumpa bertanya khabar
Wassap group aku create pun ramai yang left ( tersentap gak aku)
Takpela mungkin mereka tidak mahu diganggu..
Biasala orang dah berkeluarga nie susah sikit nak diajak berjumpa,
Text nak tanya kabar pun 10 kali aku fikir
Hanya DOA sahaja dapat ku titipkan untuk kalian..


Gambar nie raya keenam tak silapku
Menziarahi rakanku yang sakit
Namanya shahir,panggilan manjanya amat..manja sangat kan..haha
Hampir 4 bulan dia sakit tidak bekerja
Kelihatan dirinya(luaran) nampak biasa (tak sakit)
Tetapi dalamannya hanya Allah sahaja Yang Maha Mengetahui
Puncanya dari demam2 ,bengkak2 kaki
Yang peliknya waktu malam je dia diserang
Siang takde pulak tu..pelik gak aku..
Ubat doc tidak ada sebarang penyakit
Ubat kampung biasala segala jin dikatanya,jin mata satu la jin bukitla..haha
Pergi As Syifa',diurut sana..
Erm no comment katanya..aku pun no comment jugala disini ^o^

Kawanku tudung green juga sakit..
Dah lama sakitnya dari f4
Now dia dah ok,Alhamdulillah...
Aku mendoakan kalian berdua sentiasa dirahmati Allah dan dilindungi-Nya
Semoga kalian tabah dan sabar menghadapi segala dugaan dari-Nya
Ketahuilah Allah sangat menyayangi kalian dengan mendugakan sakit sebegitu

SEMOGA SIHAT KAWANKU....




10 comments:

adk dayah said...

in sya allah sihat semuanya..doa dari dayah kepada kawan2 btw salam perkenalan :)

Akma Khaieri said...

Terima kasih adik Dayah...hopefully sume sihat2 dsne...salam perkenalan juga..

Ismi Ana said...

Aminn..semoga sihat. Kalau sakit start dari lepas maghrib atau lepas asar tu tanda ade orang hantar gangguan. Ataupun ade jin marah dgnnya. Kena bawak jumpa ust yg biasa merawat cara rohani. Huhu..ana just cadangkan je. Semoga diberi kesihatan oleh-Nya.

Nao Mei said...

Yang jin mata satu tu seram gak cik akak dengar..hoho.

Cubalah iktihar yang terbaik...
Bawa2 baca al-quran....insyaAllah....

Akma Khaieri said...

Terima kasih ana atas cadangan tu..sme2 kite mendoakan kawan akma nie sht ye.

Akma Khaieri said...

Yang jin mata satu tu jin dlm cite p.ramlee...hihi
InsyaAllah..

Adinda Baizura Mazlan said...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Iena Eliena said...

iena dtg jenguk :)

Akma Khaieri said...

Welcome...

Akma Khaieri said...

Thanks iena...selalu2 la jenguk sini ye..