Sunday, August 24, 2014

Kehidupan Nelayan

Assalamualaikum

Semalam ambil masa sekejap kemas almari buku
Buku,file tak tersusun
Serabut kepala nak mencari buku 
Susunla sekejap ikut genre..cehh
Padahal takdela banyak sangat bukunya
Tengah syok menyusun
Terjumpa satu file..
Sebenarnya aku tak tahu pun file apa
Bukak file..
Owh drawing lama..
Teringat kenangan dulu
Kenangan apa?
Sila-silala baca DISINI
Drawing dibawah nie semua mix media
Watercolor + color pencil + pen

Tajuk : Kehidupan nelayan

Untuk pengetahuan kalian
Inila kawasan nelayan berdekatan dengan rumahku
Aku capture sendiri,print out baru lukis
Inila hasilnya..





Dah lama tak asah skill
Nak start balik pun tangan rasa macam kekok pulak
Dah lama tak melukis..huhu
Drawing nie tahun 2012
Dah lama tapi nasib baik masih dalam keadaan baik
Lukisanku yang tidak seberapa cantik nie.. 
Untuk tatapan kalian yang minat art
Sekian,terima kasih☺






2 comments:

adk dayah said...

sius cantik giler..huhu

Akma Khaieri said...

Thanks adik dayah.. Drawing lama cntikla..law buat baru xtau la blh cntik kx macam dulu..hihi