Tuesday, December 02, 2014

Kelantan Street Art





Assalamualaikum..Hah!bukan diSeksyen 7 sahaja yang ada laman seni , di Kelantan pun ada..iaitu di Machang yang dinamakan LAMAN SENI LORONG CEK MEK MOLEK. Laman ini telah dirasmikan oleh Yang amat berbahagia Tn.Hj.Hussain bin Awang, Pengarah Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan pada 12 Ogos 2014. 


Sebenarnya entry nie lama dah nak post..tetapi disebabkan kekangan masa yang ada menyebabkan entry nie lama terperuk tak tertulis..sekarang akma busy sangat menguruskan pengajianku yang hanya tinggal beberapa minggu sahaja untuk final exam. jadinya takde la entry nak dipost sampaila akma teringat entry nie.



Ini adalah Kelantan Street art,kawasan kami.jangan pandai-pandai noh...^o^








Sampai disini sahajalah untuk post kali nie ye..aku malas nak tulis panjang-panjang haha ok see you next posting!





No comments: