Wednesday, September 07, 2016

Amigurumi Ninja Turtles by akmadehika




Assalamualaikum..Hai semua lama tak say hai yang masih setia dekat blog nie. even jarang hupdate tapi masih setia menunggu entry2 terbaru akma. Thanks semua!



Dulu masa kecik2 one of the feveret cartoon yang wajib tengok inila THE TEENAGE MUTANT OF NINJA TURTLES! sape dekat sini pun suka tengok kartun nie. sifu sitikus berjanggut pulak tuh. hehe

Ok taknak cerita pasal siapa dorang nie..macam mana mula2 dorang terlibat apa semua.. entry terbaru untuk kali nie adalah berkenaan dengan Amigurumi Ninja Turtles yang telah sekian lama (takde sekian lama sangat pun) akma hasilkan!

Thanks a lot to owner Josephine Wu, A Morning Cup of Jo Creations for the patterns! Big Applause for him!

Bila dah hasilkan ke empat2 karakter nie rasa seronok sangat sebab dorang nie tersangat2 comel la pulak. jom tengok gambar








Sape2 yang rasa si ninja junior nie comel bolehlah Follow instagram akma @socutebyakmadehika
Banyak lagi hasil seni dari benang yang telah akan akma hasilkan nanti!! TUNGGU AJE TAW! 

1 comment:

Intan Saffyna said...

hi..saya datang follow sini:)