Saturday, February 04, 2012

Cuplens cAnon Coffee Mug!!


Assalamualaikum w.b.t...

aema nak citer ckt psl camera!!actually,bukan pasal camera pun pasal cuplensyer jer...hehe,
xtau la tbe2 jer harini nak citer pasal cuplens dye nie aje..nak kate suke camera tak.btw, aema just nak share information  kat korang2 sume nie....

CUPLENSSS CANON COFFEE MUGGG!!!

hah! nak tau nape??
aema suke sesangatt sssaangatt, bkn tahap suke dah..dah fallin in loooveee!!!

tau x,cuplens nie bkn jer satu barang electronic yang direka company canon nie untuk tgkp gambar aje .
cuplens nie korang boleh dijadikan cawan untuk korang MINUUM!!! 

minum?biar betik???betik.....^o^
xcaye tengok gambar nie....



 terinnginn nyerrr sayee!!!



amboii!sedap minum..mintak cikit boleh.^o^hehe


nak letak perisa ice cream yang korang suke pun boleh....^o^


tengok. kan boleh tuang air tu...

Perghh!!Best kan korang!!
canon nie mmg gilerr la kan...^o^
cuplens nie banyak fungsinyerr. nak tau bace nie

1)  1:1 imitation of actural lens


2) Surrounds with rubbery straps that holding like real ones

3) Enjoy your coffee in starbucks with this mug

4) Surely gives you a solely taste experience and envy stares

6) Better quality with stainless steel interior, safe to use for drinking

7) Comes with a screw cap as a lid

8) And a shade bag with drawing-strings closure

9) Also acts as a pen holder

10) Fantastic gadget for all Canon Fans




p/s : azam 2012...nak beli cuplens coffee mug.ahaha.berangan tol.^o^


seindah nama ibuku beri
siti nurakma bt khaieri

1 comment:

rinahafiszara said...

nak ke???nanti zara hadiahkan time beday cik ima...