Saturday, September 14, 2013

Kad Islam Harimau Malaya!!

Assalamualaikum & hai readers....




      Smart giler kad islam terbaru ni kan...saya shuka saya shuka..dah ko kenapa...itula penangan cerita upin ipin lagi..haha, serius akma cakap,kad islam yang kini berubah wajah kepada team harimau malaya yang tergilerr gilerr smartla...korang da tukar dah old fashioned kad korang tu kepada kad nie?mesti belom kan kan kan...akma pown belom lagi..(hampeh la ko...)^o^ hehe,picture ambik dekat uncle google...thanks uncle..ahaks!

     Tengokla dengan kepala harimaunyer mengaum...smart what....bila la akma nak tukar kan....dah tukar barula menunjukkan yang cik akma ade semangat sokongan kepada team harimau kita..betul tak...tapi dengar cerita khabar angin orang la kan....syuuhh!!!jangan bagitahu sape2taw..la dah ko tulis kat sini mestila sah2 orang tau..lolll..,kad team harimau nie sekejap jer dorang berubah wajah..pastu dorang tukar balik kepada kad islam yang color biru tu balik..betul ker?bape lame tu tak sure la pulak..ape pendapat korang dengan kad team harimau malaya nie?smart tak?

  so...jom  kita tukar same2 kad team harimau malaya nie!!lets go bebeh..!!haha


   




No comments: