Sunday, January 26, 2014

2014 Apa yang berubah??

Assalamualaikum..
Bismillah
Setiap tahun, masuk sahaja tahun baru setiap manusia diseluruh dunia mesti ade menanamkan sebuah keazaman, matlamat, cita2 dan apa sahaja yang mereka inginkan. sekiranya tidak tercapai apa yang diazamkan, mungkin dipostpone untuk ke tahun baru berikutnya..dan ada juga mereka yang tiada apa pun yang ingin diazamkan kerna takut tidak tercapai lalu mereka hanya berusaha sedaya mampu mereka sahaja...begitu juga akma....untuk tahun 2014 ini, tiada apa yang berubah dengan blog ini samaada templatenyer ker lagunyer ker dan apa sahaja lah... 
mungkin orang akan tanya..kenapa tak tukar template da lame sangatla guna.?hah lagi satu, lagu blog nie bosanla..asyik lagu sama jer..da lame lagu nie bertapak dalam blog nie tak boring ker sampai kitorang pun dah hafal taw?
my answers...tiba masa akma berubah fikiran, akma akan tukar template blog tapi untuk dalam jangka masa nie akma taknak tukar sebab akma dah suka sangatla dengan b/groundnyer..tampak simple macam owner land blog nie..kiki,lagu tu biarla dulu biar radio dah rosak baru kita tukar yang baru k...kalau dah hafal bagusla kan..liriknyer pun bagus..hee

so 2014...
akma akan terus berusaha untuk menjadi hamba Allah yang sentiasa mencintai suruhan2Mu...menjadi anak yang sentiasa manje..kiki, takdela...menjadi anak yang diimpikan setiap ibu2 ..mulut tidak lekang untuk mendoakan keampunan untuk orang2 kesayangan yang sudah tiada dan mendoakan kesejahteraan umat islam diseluruh dunia terutamanya saudara kita diSyria,Gaza...
memperbaiki setiap penulisan dengan matang mengikut situasi penceritaan..

dan akhir kata..
akma mengharapkan untuk Tabung Gaza Nuffnang akan sentiasa penuh untuk menolong saudara2 kita disana...akma tidak ada apa untuk membantu mereka disana....selain mendoakan, Tabung Gaza Nuffnang itu sahajalah yang boleh membantu saudara2 kita dengan bantuan readers2 blog akma dan sesiapa sahaja yang melawat disini...
Insyaallah...dengan hanya satu click kita telah mendapat pahala dengan niat ikhlas untuk membantu..akma tau, walaupun satu click dapat menyumbang sedikit sahaja..tetapi dengan jumlah sedikit itulah akan menjadi banyak seterusnya menghasilkan seribu senyuman...percayalah..


Love AK






No comments: