Sunday, November 30, 2014

Kain Kurung 2015

Assalamualaikum cik akok cik adik kito disana..^o^ sihat belako
lama dah blog nie menyepikan diri tanpa entry2 yang hangat 
hahaha
owner manis nie lama menyepi sekarang kembalinya dia nok bercerito pasal
baju kurung dia untuk tahun depan 2015
Hah ambik kaw!


Cantik sangatlah kain baju dibawah nie kan?!
semuanya murah dengan material kain yang berkualiti
akma pilih untuk majlis perkahwinan kawan dalam masa terdekat  nie
al-maklumlah cuti sekolah nie makin banyakla majlis2 yang akan berlangsung 
Alhamdulillah...
bukak almari baju semua baju lama-lama
asyik setiap kali bertandang ke majlis2 asyik pakai baju yang sama aja
kali nie cadang nak grab satu memandangkan harga nya pun ok
Tahun untuk 2014 nie dah hampir melabuhkan tirainya
Jadi akma beli nie untuk terus dipakai raya tahun depan
Hah ambik kaw aku beli awal2 senang
Asyik last minute aje cari baju, sekarang bukan  main kaw awal setahun hahahah
akma cadang nak beli 2 3 pasang ok x?
suka hati kaw la duit kaw..haha
harga baju nie pun dah dikira dapat diskaun tau sempena sale akhir tahun nie!
Jadi apa kata semua pun cepat2la grab sebelum semuanya habis!
Korang boleh cepat2 wassap pada number akak sporting nie taw 019-4427357
Nak tanya harga ke apa bolehla tapi mestila serius buyer ye cik adik cik akak
aku lupa la pulak fan page dio
korang wassap korang tanyola sendiri hokeyh..kiki
akma taknak membebel banyok-banyok
Jom kita layanzz!!























1 comment:

Cikgu Norazimah said...

cantik2 la..cn dah ada beberapa koleksi..mmg gorges bila buat kurung moden ;)

Jemput join segmen CN yer ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html