Friday, January 29, 2016

Factors influencing employee satisfaction towards performance appraisal system


Alhamdulillah 
Post title for this time agak nerd ya..haha bukan main panjang lagi kaw title entry die ^o^
tajuk thesis aku tu merangkap tajuk entry kali nie hahaha 
Syukur Alhamdulillah selama 4 months i was intern at Kumpulan Media Karangkraf dan berhempas pulas siang malam tido lewat on weekend menyiapkan thesis nie akhirnya berjaya juga. I'm really satisfied with my job, my internship, my beauty sleep ahaks , my food and everything just for this 
thesis. 
Baru ku tahu bukan senang untuk menyiapkan sebuah thesis itupun cuma chapter 4-5 je tau da rasa nak pecah kepala anak cik yah nie haha for chapter 1-3 together with my team
aku salute student yang ambik fully research for their course 
terkorban jiwa dan raga (sampai begitu sekali...hehe)


Habis sahaja viva voce (11 jan 2016) kami pun berjimba la dekat luar..berselfie melfie lerr kitorang..last kan lepas nie dah tak boleh jumpa dah..mana tak nya sorang dok utara sorang dok timur sorang dok selatan (eh ade ke kawan aku dok selatan eh...) apa pen boleh la akma...haha


Nasib baik la viva voce kitorang sesi pagi..aku second presenter, nervous nak amat mestila ada..time tu la nak terberak ade terkencing ade cikit2 betulkan tudung lah betulkan blazer lah..hafal speech haha kenangan kenangan
kat bunga pun boleh la selfie melfie kan korang..^o^


Yeahh!! habis viva! lepas nie tak tau bile lagi boleh jumpa..huhu sedihnyerr 
now start my new journey!




No comments: