Friday, April 19, 2013

Blow-Out Sale!!


Assalamualaikum & selamat sejahtera...

akma nak tanye sape penggemar shawls, pashmina, peplum..!!

Ok akma nak cakap pasal booth2 yang akan dibuka ahad ini oleh bloggers2 yang korang suka!! sape yang korang minat sangat tuh?? nak jumpe dengan mereka semua2 tuh mestila kena datang booth mereka..
ade fatin suhana, liyana hisham host safiyya tv9 tu.. ade fifie suhaimi, ida mansor, yuyu zulaikha & ramai lagi la..

asyik usha kat blog aje kan..so ape kate korang usha depan2 pulak2..amacam? ceh macam nak usha awek pulak deh..hehe, booth mereka akan dibuka dekat wangsa maju nearby wangsa walk belakang burger king..



Booth nie akan dibuka selama 2 hari dimana bertarikh 21 - 22 april 2013, sunday n monday...

Banyak sangat discount yang dorang bagi..so jangan tunggu lama-lama deh...akma pun akan pergi jugak disana.. more information korang boleh click facebook disini..

kita jumpa disana!! ^o^


No comments: