Saturday, October 05, 2013

Halls of Horror Movie Marathon!!


The Films of "Halls of Horror"!!

Photo: BOO! The Butterfly Mamasan will be joining TGV's Halls of Horror Halloween Movie Marathon this 11/10 and we are looking for 5 bloggers to come review this event with us! Yes costume is needed & you get to bring a date too! To win an invite, just tell us why you want to go to TGV's Halls of Horror and what costume you will be wearing?

Dateline: 7/10 (Monday) Click on the poster for more information.

click banner to join!!

hye bloggers!!entry kali ni akma nak ajak korang tengok movie yang akan menaikkan bulu roma korg dipawagam tidak lama lagi....
selepas The Conjuring...Halls of Horror adalah penantian yang dinanti-nantikan oleh pengemar cerita hantu macam saya!!!
invitation from The Butterfly Mamasan  for ur guys to come review this event with them and 5 bloggers is needed!!
besnyerr la kan kalau menang, first time pergi event macam nie and blik jer tengok cerita nie, akma akan terus jer update..haha mampu kaw..
name pun Halls of Horror kan...so apa yang akma pakai nanti semestinyer menampakkan horror or something like vampire...erk?ahaks..kaw hade..serba hitam..erm macam berkabung la plak kaw..haha,makeup?yes makeup xdela over tapi still menampakkan muke horror tu...hahaha
disebabkan akma nie peminat cerita2 hantu...so dapat pulak tengok free kan...perasaan excited tu dye lain macam taw...rase macam xsabar xsabar xsabar nak tengok!!dye bukan sebab dapat jumpe bloggers lain ker...free tengok ker...tapi disebabkan kite nie da peminat cerita hantu so excited tu lebih la....^o^hewhew






No comments: