Friday, October 18, 2013

Review: Halls of Horror..Insidious!!


Assalamualaikum & hye readers 

INSIDIOUS!! memang betul2 insidious kaw!!haha

ingat lagi tak akma pernah tulis entry pasal 'The Butterfly Project' invitation that they're looking 5 bloggers to come review this movie with them?
so i got it guys! 
ya ya i know it is quite late for me to post this entry....
---cakap lepas tengok nak post---
--- soryla....xde line ternet la ---buat muke sweet.. ^o^
---0k! dimaafkan.--

and seriously guys, korang takkan menyesal punyerla tengok Insidious nie..for guys yang suke cerita seram la like me..hewhew,
sesape yang pernah tengok The Conjuring..director from Sabahan...
setahu aku la dia asal sane..mohon maaf kalau salah yerrr....
korang mesti tengok Insidious nie..lain daripada yang lain..
jangkaan yang tidak akan dapat kita sangkakan akan terjadi...
dan cerita ini sangatlah merbahaya for guys yang sememangnya takut...hahah
dan pasti korang tidak akan dapat lari dari mereka.....
hehehehehe

---------------

so enjoy the pictures from us!!



depan banner insidious after the registration...




                           

masuk jer...yea yea! kite dapat makan.! dahla time tu memang perut kosong..lapar kowt..



air nie sedap....penuh creamy! nak tambah lagi tapi malu......hehe, alah ko malu la sangat...


nampak tangan nie macam nak ambik jer masuk beg bawak balik...malam2 boleh dajal orang...hahaha 
memang jahat betul la niat aku...



Eeiii!!takutnyerrr!!!




time for photobooth!!dapatla bawak balik kenang2an....


hai.!!....comel tak kami..



akma nie suke tengok cerita hantu tapi takut...haha
time tengok Insidious nie...akma bawak pulak peneman yang sememangnya dia kalau tengok cerita seram...
babak yang tak seram boleh jadi seram,
 benda yang kita tak terkejut boleh jadi terkejut..
nie semua gara2 jeritan dia yang tak terkawal yang akan tiba2 keluar dari mulut dia..
hai lah badai...nasibla ko bawak dia...
dan sampaikan kitorang boleh terhantuk kepala masing2..haha




nenek kebayan yang sweet....gitu...


--the end for our story--
---thanks for reading---mmuuah!

No comments: