Thursday, June 19, 2014

Frozen Cake

Assalamualaikum semua!!



Hari ini akma nak kongsikan koleksi-koleksi kek yang diinspirasikan dari movie 'Frozen'!.  Part yang akma paling suka bila tengok cerita ini bila Elsa melepaskan segala kuasa dia dan membina istana sambil menyanyikan lagu LET IT GO! LET IT GO!.. best kan part tu...sedih jugak la cerita ni...time akhir-akhir tu sedih dan bila Elsa kena kurung...kesian betul Elsa sampaikan Anna adiknya pun tak boleh nak jumpa..huhu, secara jujurnya akma ada tak puas hati jugak la sebab akma rasa plot akhir cerita nie macam tergantung la....nak tengok Anna kawin..jahatnya pun macam tak bape nak jahat jer..hehe,akma harap la lepas nie ada FROZEN SEASON 2!!

OK jom kita LAYANZZ cake dari 'FROZEN'!! KREATIF sangat2 taw...

Sumber dari Google

    












Frozen cake by Azlita Masam Manis



*  Jom menjana pendapatan dengan Eachinvitepay.com

1 comment:

noor fatini said...

Salam..akak boleh x whats app sy kt no 0107765518 untuk tawu cane sy nk order cake elsa ngn akak..