Sunday, July 06, 2014

Order Tart Nenas & Semperit yang Sedapp!!

Assalamualaikum

OPEN ORDER kepada semua peminat2 TART NENAS dan SEMPERIT diluar SANA!
Sebalang hanya RM27 dengan lebih 50pcs






Memang sedap!halus dan lembut..lebih-lebih biskut semperit tu. Akma ni peminat biskut semperit..susah taw sekarang nak dapatkan biskut semperit yang betul-betul sedap dan halus bila dimakan.  bila makan rasa nak makan lagi lagi dan lagi. Dapat dekat saya memang alamatnya cepat la habis satu balang..hahaha

Maaf semua akma tak berkesempatan nak promote biskut nie awal2 sebab asyik lupa sahaja nak promotekan dekat semua..Hari nie teringat terus jeri-jemariku laju menaip takut lupa lagi kan...biasala banyak nak fikir hal negara..haha(budget kaw..)

Sibuk sangat menguruskan kawan-kawan yang nak order biskut nie. Padahal kaw Tart Nenas dan Semperit aja pun. dah dua biskut ni banyak permintaan mana tak menang tangan...padahal kita orang tengah aja pun...hihi

Akma memang buat survey tentang harga kedua-dua biskut ini, kebanyakkannya dalam lingkungan RM30..dah nama peminat kuih semperit dekat mana-mana sanggup akma cari dan kalau boleh nak yang murah. semua orang nak yang murah kan dan memuaskan hati. Cari online tak dapat cari dekat kedai tak dapat. 

Akhirnya dapatla akma cari dekat Downtown Damansara 


Inila gerainya..comel kan dan nampak simple je...

Hah siap jadi orang tengah lagi semata-mata nak promosikan biskut yang sedap ini taw..^o^ 
Orang cakap biskut yang sedap kenala berkongsi bersama-sama kan...selain kita bersama-sama membangunkan dan memperkembangkan perniagaan orang melayu..sokong mereka dengan cara membeli produk mereka..

Korang bolehla datang beramai-ramai serbu gerai akak nie beli tart nenas dan semperit selain mencari-cari kuih yang lain juga...

Kepada sesiapa yang berada diluar kawasan juga boleh order taw..

SMS / Whatssup No : 019- 444 9082

atau akma sendiri kalau tokey tu busy kan 019-442 7357 (Whassap / SMS)

Dan kepada sesiapa yang berada di dalam kawasan ataupun berhampiran contohnya di Bangi , Kajang..tempahan boleh dihantar secara delivery..hah delivery biskut raya bukan senang nak jumpa perkhidmatan delivery ni kowt...

Jom kita order..



Kutip duit raya dengan JobandCash








4 comments:

Ismi Ana said...

Tengok gambar dah macam terase pulak kemanisan tart nenas kat lidah. Huhu. Thanks share.

Akma Khaieri said...

Mmg sedap ana..tryla rse nnti..
Same-same

Akma Khaieri said...

Mmg sedap ana..tryla rse nnti..
Same-same

Norhaizam Mustaffa said...

Tengok biskut ni teringat kat akak sy. Dia suka sgt mkn biskut ni. hehe