Wednesday, October 15, 2014

Testimoni Floral Mask



Assalamualaikum..hari nie akma nak mengambil masa sedikit sahaja..taknak menggangu masa korang semua..^o^, akma nak review FLORAL MASK yang kini menjadi sebutan ramai diluar sana..so akma pun nak la mencuba apa la bagusnya floral mask ni compare dengan yang lain-lain..sebenarnya akma dah menggunakan FLORAL MASK nie hampir sebulan jugak la..testimoni lain mengatakan mask ini dapat menanggalkan segala BLACKHEAD / WHITEHEAD korang dekat muka..SO..ini testimoni dari akma sendiri yang memakainya!!

Nama dah pun FLORAL kan..baunya semestilah bau floral..harum semerbak..suke sangat!!satu botol nie boleh tahan sebulan taw (untuk akma la) kalau korang,tak tahula..seminggu 2x akma pakai..memang best sangat bila pakai bau wangi dekat muka kita.. terasa taknak bukak pulak mask nie. Hah sampai macam tu sekali kaw penanganyer..^o^, 

Ok ini part yang paling akma suka la..part tarik menarik..hahaha
Orang cakap FLORAL MASK nie bila ditarik masknya tak sakit kan..
Secara jujurnya..bila kaw dah pakai nipis memang tak sakitla..tapi bila kaw dah pakai tebal macam aku nie ha..sakit jugakla rasa..TETAPI tidaklah terasa sakit sampai kaw meraung-raung..cuma sedikit sahaja kesakitannya tu..
Seelok-eloknya korang kenala pakai tebal sikit supaya mask tersebut kuat untuk menanggalkan BLACKHEAD/WHITEHEAD yang ada..dan korang akan gembira bila BLACKHEAD/WHITEHEAD tersebut nampak jelas diatas mask..





Tengok nie haha sampai tertido kaw aku pakai FLORAL MASK nie..auta je nie..^o^bukan apa..suka dengan baunyer yang wangi tu la..
akma terlupa sangat nak capture mask yang dah akma cabut..kalau tak boleh tengokkan korang BLACKHEAD/WHITEHEAD yang dah tertanggal dekat atas mask tersebut..akma akan tetapla menggunakan FLORAL MASK nie!! Rasa jatuh cinta pulak!

OK untuk korang yang ingin mencuba juga FLORAL MASK ini yang ter'awesome' baunya dan hasilnya memang superb meh cepat2 contact mereka ok!instagram mereka memang penuh dengan testimoni taw.


instagram 
nhf beautycare

Wassap :
016 - 503 1007

No comments: