Saturday, January 26, 2013

kawan kite da nikah..Part 1 #

 Assalamualaikum & hye readers..senyum sokmo..hehe

Alhamdulillah..akhirnya selamat jugak kawan aku da nikah da...segala nerbes da hilang..alhamdulillah semua selamt xde tragedi yang bukan2 pengsan ker sakit perut ker bagai..

first time kowt aku nengok kawan aku nie di makeup kan..perghh!!memang gorgeous n terbaikk...!! seriusly,sangat cantik sampai aku rase cam nak nikah jugak..boleh cantik..hahaha,akhirnya kawan aku sorang nie dapat imam dia...aku bila lagi? cakap kat diri sendiri..xtaula..bak kata orang belum sampai seru lagi la beb....

act,aku rase tahun nie memang tahun membe2 aku kawin..nikah...hamboi..mentang2 la da masuk tahun baru semua la pakat nak kawinla nikahla tunangla and nak beranak pun ade...eh ade ker?>o<
sempena tahun baru nie memang da ramai yang pakat nak tunang kawin..cuma aku xberkesempatan untuk pergi majlis diorang..yela kawan aku yang sorang nila yang dapat aku pergi..so aku updatela yang ade niha..(elleh law ko pergi majlis dorang pun macan nak update semua kan..??)hehe..betul tu tau xpe..kalau aku update semua tu pun memang alamat krem la jari jemari manis ku ini....hahahha

korang tengok jer gambar nie..tapi jangan dok mengate aku pulak haha sebab bukan gambar si kila  yang banyak..gambar aku n kawan2 aku yang gila2 da rampas takhta tempat pengantinyer..sori kila hehe pelamin tu xroboh lagi..boleh lagi duduk dengan cikabang...^__^


next kawan ite yang tengah pulak...


hye..kami nak berkenalan..Opss!!


bunga tu mesti xtinggal law posing..jangan nak tipula..korang pun same kan kannn...>o<


ini la membe2 aku yang gila2..membe form6 dulu..rindu banget sih same kamu...



kami lagi...sabar2 nanti ade deh gambar pengantinnyer...sebenarnyer nak ss kejap..loll hehe
laki bini tu entah la kemane..kitorang pun ape lagi conquer la...hehe


muka hodoh aku yang buat2 terkezut....hahah


kawan aku buat peace so aku pun ikut jugakla buat...walaupun aku xsuke sangat buat peace nie...uweekk nak termuntah kowt..hehe


mase nie cikabangnyer hilang entah ke mane...
kitorang pun culik la kejap bininyer nie..


sorila kabur..parkinson kejap....wakakaka
tapi xpela bolehla nampak cikit eh eh..law xnampak jugak pakai kanta....hehe






4 comments:

Anis Athia said...

Tahniah buat kawan akma yang baru sahaja berkahwin.. I is jelez.. Nak kawen jugak! Huuuu

Akma Khaieri said...

kan Anis..kite pun nak kawin jugak..haha

kokokaina said...

Ma ko nk kwin tggu aku lps dlu taw..huhuhu

Akma Khaieri said...

Aisehh kena tggu kokokaina yer...xpe2 i xkisah..>o<