Tuesday, May 28, 2013

Giveaway by Sabrina SA

                   Assalamualaikum w.b.t

Alhamdullilah...simple n ringkas sahaja entry untuk kali ni..da tau tajuk entry kat atas kan..Giveaway by Sabrina SA..saya nak promote first giveaway by Ina and her partner Ija...click laju-laju banner dibawah nie untuk sesiapa yang nak join..



hadiah-hadiah yang sangat menarik tertarik kaw memang da boom..!!salah satunya hadiah yang disponsor oleh saya sendiri Novel!!sesiapa yang memang kaki novel tu...jangan lepaskan peluang korang untuk merebut novel terbaru dari akma..!!

Bagi kaki-kaki novel sekalian, inilah peluang korang nak dapatkan novel percuma taw...bukan senang orang nak bagi percuma nie...ehcewaahh!!!hehe
novel2 di bawah ni just gimik je taw...jangan caye ni semua poyo...^o^






Ok awak2 yang comel...silala join yer..^o^ see ya..!!



8 comments:

Azie Namico said...

wahhh ! meriah nyer...suke2 leh dapat novel...ahaks

Akma Khaieri said...

Jemput2..ajak ramai2 lagi kenalan yer..hehe

Iyraa Cariyno said...

done follow..follow back ok :)

nuranis amar said...

singgah sambil follow.. feel free to follow me back :D

http://dunianuranisamar.blogspot.com

Munauwaratul Lailinnur said...

akak nK sponsor GA sy kan? :D terima kasih... sy dah letakkn link dlm entry (not publish yet)..nnt sy inform... (tak tahu nak cakap dkt mana)

Akma Khaieri said...

akak da bg link fb kat kotak comments..inform kat fb aje yer senang cikit..^o^

Munauwaratul Lailinnur said...

akak, sy xjumpa fb akak pkai email.. tp jumpa dgn nama.. nama fb muna, Munauwaratul Lailinnur tau... :D

Cik Yaya said...

selmt ber-ga.. =)