Friday, May 17, 2013

Google Games. ^o^!!!

 Assalamualaikum readers!!

        Kebosanan dan tak tau nak buat ape malam ni...haha,padahal assignment banyak nak kena settle..bukan ape..takde mood nak buat assgnment and study sekarang..(kenape nie akma?) entahla...maybe banyak fikir and moody kowt...huhu

      Btw, untuk menggelakkan ke'moodian' akma nie..nak tau apa yang akma buat?haha..secara tiba-tiba nak online fb la kononnyerr....and then korang, title Google yang kita selalu search information tu kan sometime tu kan dia tukar games kan yang kita boleh main jugak tu kan..korang faham kan apa yang akma cakap ni..( aduhh..berape manyak kan la...) hehe, selalunya akma tak layan pun google games nie..but kali nie, google nie telah menarik akma untuk main..hahaha,sebenarnya disebabkan games yang dibuat nie ade la kena mengena dengan akma as a art student..mantan..huhu,fikir,mainlah kejap..Eh!best pulok..haha, 2 3 4 kali jugak la akma main..dan inilah hasilnya..!!!

        kilang google yang telah menghasilkan lukisan2 akma...hehe,sape nak beli?cepat-cepat limited edition kowt...hahah perlu sangat..


cute baby, cute mommy..^o^


ni tak tau la panda or beruang..kompius2


nampak tak burung kat dalam sangkar tu takde kaki..hahah


G00GLE...

kalau korang main,ase cam nak main lagi jer taw...tapi kilang nie lambat sikitla prosesnyer..orang2 yang bersabar jer boleh main..hahah ayat....



No comments: