Thursday, March 19, 2015

Virus Total di blog

Assalamualaikum

Akma nak mintak pertolongan pada korang semua boleh tak!!
Ada tak sesiapa tahu apa benda kat bawah nie eh? macam mana boleh jadi macam nie!!huwaaa!:'(
Akma tak tahu sangat bab2 virus nie..maksudnya blog akma dijangkiti virus ke eh?
Mintak tolong sesangat2 sape yang expert pasal benda alah nie.




4 comments:

HASRUL HASSAN said...

Salam. Tak ada apa2 yang perlu dirisaukan. Ini hanyalah satu laporan oleh Virus Total yang check blog samada ada virus atau tidak. Tgk tak ada apa2 pun dalam laporan tu. Saya pun dah gunakan servis di laman web virus total .. tak ada apa2.

DOnt worry. Be Happy.

akma khaieri said...

^o^ TQ abg hasrul hassan balas komen...saya ingtkan virus..takut jugak kalau dye ada apa2 effect pada blog..huhu menangis..sbb tak pernah jadi setakat nie..

terima kasih banyak2!ok dah blh tido dgn lena..

ctfand said...

salam kenal. tapi bila cek di http://sitecheck.sucuri.net blog akma ni ada malware katanya. bole check di link di atas tu untuk detail.

akma khaieri said...

salam kenal juga ctfand. terima kasih bagi tau..dah cek mmg ad malware la katenyer..aduyai...