Thursday, March 27, 2014

Kenapa tak boleh Follow blog?

Assalamualaikum

Persoalan..Kenapa tak boleh nak follow blog nie? kite pening ngarr...
Before nie takde problem pun nak follow mengfollow nie tapi nie alahai nape plak dah dia buat hal 2014 nie..something wrong somewhere betul la..

Ada yang bertanya dekat akma cenggitu..akma pun pernah jugak nak follow tapi  tak boleh..ok first tu korang macam biasala click butang follow tu,
keluarla seperti gambar dibawah kan..


nampak words 'More options' tu kan..hah korang click je dekat situ..


 nampak tak button follow cenenot jer kat bawah tu..click lagi kat situ pastu dah selesai koje kite mengfollow..
ok dah cepat2 korang bagi link blog korang..akma nak follow pulak..bulan nie akma terlebih rajin taw  nak follow..bukan senang nak tengok akma serajin macam nie..hah gitu...^o^








2 comments:

Cik Zayanah said...

Nak tanya,blog saya orang x bole follow.. bila nak follow dia tulis opps.. nak buat mcm mana eh ?

Akma Khaieri said...

Owhh itu xde mslh sgt..opps maksudnya people tu kne try again..myb line slow ke time tu..dye xblh nk read..opps problem nie just sementara jer..if stll mslh lagi..awk kena remove button follow tu & try upload blik..