Thursday, March 06, 2014

Omei Pictures

Assalamualaikum & hye my sweet readers..

Hari yang penuh dengan kesibukan sepanjang sebulan nie..lappy pun tak terusik maka blogland akma pun takde sape yang menjaganyer...huhu, sedih kan..takpe nanti akma hire workers jage elok2 yer..ade sesiapa dekat sini yang berminat bolehlah pm or isi form k...hehe, eermm ..kite nie sebenarnya bukan busy dengan bekerja pun pergi pagi balik petang..office hours tuh..tapi kite nie busy bekerja office hours di rumah jer..kemas umah, tajak rumput, tengok tv, layan anak buah, kait..hah busy tu jela sepanjang sebulan lebih nie..kikikiii, biasela cuti sem le katekan...da masuk sem baru nie barula ade mase jaga blogland pulak...tapi  owner blogland nie tak pernah menghampakan kalian semua kan...korang mesti tertunggu-tunggu ape story akma sepanjang menyepi sebulan lebih nie..hehe lame ke menyepi?tak lame pun kan...

Ok...Title entry pun dah Omei Pictures, mestila akma akan cite pasal Omei Pictures...ade sesiapa dekat sini pernah dengar tentang Omei Pictures nie?akma pun tak bape nak pasti la apa disebalik maksud nama Omei tu...kalau Pictures tu aku tahu la gambar..kakaka,Omei tu yang nie kot...macam comey jer, macam comey jer..takpun yang nie, ala tomey tomey bucuk mama...meh2 sini kat mama meh,hah betul ker?kikiki, lantak ko la akma nak cakap ape...

Nak dipendekkan ceritala kan...cewahh macam ape jer....

Omei Pictures nie adalah sebuah PP (Photographer Professional) yang akan merealisasikan impian
sesiapa sahaja yang ingin melangsungkan perkahwinan mereka like princess and prince. Mereka ini bukan sahaja menjadikan korang seperti apa yang diimpi2kan selama nie tetapi membuatkan korang rasa seperti mimpi yang hidup dialam khayalan barbie..hah sape yang taknak kan..sekali seumur hidup kot.. apa yang akma suka sangat dengan Omei Pictures nie apa taw..Photographer nyer pun gila2..dahla gila hehe sporting pulak tuh..bagi bakal2 pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan mereka, tidak tahu untuk bergambar yang bagaimana...Omei Pictures inilah yang paling sesuai sebab mereka akan membantu korang tidak kekok untuk bergambar..selain mereka sendiri yang akan membentuk korang reaksi,gaya yang bagaimana...dan dari situlah korang akan menjadi malu pada awalnya terus tak tahu malu...hahaha, sebab dorang pun akan melayan korang macam member2 jer..

Macam kami2 semua dibawah nie yang ikut jugak photoshoot outdoor bersama pengantin...pada awalnyer memang terasa segan cikitla nak buat style ape...memang tak tahu kan..pastu dorang la suruh lompat2 la bagai..sampai bape kali ulang2..lebih2 lagi ade budak2 pulakkan..bukan serius sangat pun banyak gelak adela..dengan photographernyer pun gila2 kami pun gila2 jugak la..hambik kaw terus tak tahu malu..lebih2 lagi budak2 tu...kikiki

Memang penat..tapi seronok, seronok sangat bekerjasama dengan photographer yang macam tu..penat tu rase macam tak rase jer....betuuuuull....hehe ^o^..hasil berkualiti dan sangat memuaskan..gambar2 pun cantik..serius akma suka sangat dengan hasil yang dilakukan dari mereka Omei Pictures nie...bagi mereka yang ingin hire mereka menjadi next photographer korang yang akan berlangsung tidak lama lagi..silalah contact mereka di Facebook Omei Pictures..untuk tahun baru 2014 ini, Omei Pictures telah membuat Promotion Pakej Perkahwinan Tahun 2014. So, apa lagi bakal2 semua..hire lah mereka..untuk harga pun tersangat2lah berpatutan..nak dikatakan semua mampu milik...hah kaw hade..^o^, untuk Omei Pictures lebih mengetahui daripada mana korang dapat tahu tentang mereka, beritahu mereka dari blogger akma khaieri dan korang akan terus dilayan macam adik-beradik...hah nampak tu...


For more Beautiful Pictures from them and information, kindly visit at Facebook Omei Pictures
















_____________________________________________________________________

Selingan...
bila penat menunggu pengantin photoshoot tak kesudah..inila jadinya...^o^


Gambar2 diatas adalah gambar kawan baik akma zaman sekolah melangsungkan perkahwinannyer pada 3 march yang lepas..waktu nie akma temankan dia photoshoot kat luar dan secara langsung jadi andam terjun pulak tolong pakaikan veil aje pun...haha, itupun tangan dah mengeletar..

Dan selama sebulan ini la, sebelum berlangsungnya perkahwinan akma tolong dia menyiapkan segala persiapan perkahwinan..buat hantaran, isi bekalan, candy bufet, photobooth...Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, untuk photoshoot konvo ataupun photoshoot selain daripada perkahwinan bolehla terus bertanya kepada mereka yer..jangan risau dengan budget korang, selain budget yang berpatutan, hasil gambar yang akan korang perolehi juga sangat2 memuaskan..

Ok semua...contact Omei Pictures for your next wedding!!








2 comments:

msredcheesecake said...

cantiknya picca

Akma Khaieri said...

thanks msredcheesecake..