Thursday, September 18, 2014

Misi pencarian pelamin tunang sebagai inspirasi!!


Assalamualaikum..

Misi pencarian pelamin tunang sebagai inspirasi ini sudah berlangsung seminggu yang lepas..ok misi ini ditugaskan oleh adik akma kepada akma untuk mendekorasikan pelamin tunangnya tidak lama lagi iaitu selepas raya haji nanti!!waa!!dah nak dekat dah!! satu apa pun tak design on paper lagi nie macam mane!!mati aku wehh!!OK INI TASK YANG PALING BERAT AKU RASA!

So starting for this week..akma dah kena mencari dekat Mr.Google pelamin-pelamin yang simple,cute but nice..^O^..nak jimatkan duit katanya..dia mintak kita D.I.Y kan pelamin dia nanti.. jom..after raya haji nanti  akma update entry berkenaan pelamin dah akma buat ye..sekarang nie kita tengok dulu pelamin2 yang ingin dijadikan inspirasi..






haii...adik nak tunang..akma rasa excited pulak...hihi^o^

No comments: